Menu Premium
Loading...

Frozenbyte’s Shadwen is nu beschikbaar voor PS4 en PC

Rik Koning 18/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Frozenbyte Inc. staat voornamelijk bekend als de studio achter Trine, de 2,5D action platformer die zich afspeelt in een prachtige, magische wereld. Na de release van Trine 3: The Artifacts of Power in 2015 heeft de studio zich echter op een nieuwe IP gericht. Het gaat hier om de stealth-action game Shadwen en vandaag is de officiële release!

In Shadwen begeven spelers zich – in tegenstelling tot bij Trine – in een 3D wereld. Ondanks de extra uitdagingen van het creëren van een 3D omgeving, kunnen we wel stellen dat Frozenbyte er wederom in geslaagd is om een prachtige wereld neer te zetten. Het doel van het spel is om met behulp van stealth, rond te sluipen en bewakers en soldaten te verslaan in een middeleeuwse setting. Net als Trine bevat Shadwen een uitgebreid physics systeem en kunnen spelers de omgeving gebruiken om verder te komen.

Dus ga snel die trailer checken als je dat niet al gedaan hebt en laat ons weten wat je ervan vindt! Shadwen is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam en op de PlayStation Store voor de PS4.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch