Menu Premium
Loading...

Frozen Endzone Beta Launch Trailer

Gamekings Redactie 02/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kleine studio’s schieten als paddenstoelen uit de grond, nu de hype van indiegames niet tijdelijk blijkt te zijn. En laten we eerlijk zijn. AAA-games kunnen net zo goed geweldig zijn, maar vaak is de creativiteit in de indie-hoek te vinden. Zo ook bij Frozen Endzone, de aankomende game die over een aantal dagen in open bèta gaat. In de Frozen Endzone Beta Launch Trailer wordt duidelijk hoe ontwikkelaar Mode 7 een futuristische sportgame voor zich ziet.

Misschien heb ik iets totaal gemist, maar een indie-sportgame zie je niet zo vaak. Het is natuurlijk moeilijk opboksen tegen grote spelers als EA en 2K, die bijvoorbeeld met hun FIFA- en NBA 2K-series de koplopers van de markt zijn. Het is praktisch onmogelijk om met een kleine studio het beter te doen. Met Frozen Endzone wil indie-ontwikkelaar Mode 7 het dan ook anders doen. De game heeft sportelementen, maar is vooral gericht op de tactische aspecten.

Frozen Endzone is namelijk een futuristische tactische sportgame die een willekeurig gegenereerd speelveld gebruikt als decor. Als een soort schaakspel moeten de spelers naar voren verplaatst worden, waarna de bal over de lijn van de andere partij gespeeld moet worden. Dit lijkt op American Football, maar door het futuristische aspect is het toch iets anders.

De open bèta van Frozen Endzone is vanaf 5 december te spelen op de PC. Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar ergens in 2014 moet de game uitkomen. Ben je benieuwd wat Frozen Endzone is? Natuurlijk kan de ontwikkelaar zelf het beter uitleggen dan ik en dat doet ‘ie dan ook in de Frozen Endzone Beta Launch Trailer.
Frozen Endzone Beta Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch