Menu Premium
Loading...

Friends App on Xbox One Walkthrough

Karim Shehata 14/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De lanceringen van de PlayStation 4 en Xbox One komen steeds dichterbij, wat natuurlijk inhoudt dat er langzamerhand steeds meer informatie binnen komt druppelen over beide consoles. In dit geval is het de console van Microsoft die door het bedrijf even in het daglicht wordt gezet, want in de Friends App on Xbox One Walkthrough wordt haarfijn uitgelegd hoe de omgang met vrienden straks werkt op de gloednieuwe Xbox.

Dat Microsoft een rumoerige aanloop naar de lancering van de Xbox One heeft gehad, is inmiddels een feit. Zonder al te veel ouwe koeien uit de sloot te willen trekken, is de herinnering aan het always-online drama ongetwijfeld nog altijd zeer pijnlijk voor het Amerikaanse mediaconcern. Inmiddels is het een stuk rustiger rondom de Xbox One, waardoor het erop begint te lijken dat de focus compleet op de games en de services van de console gericht kan worden.

In de bovenstaande walkthrough legt Larry Hryb, misschien beter bekend onder de naam Major Nelson, uit hoe de omgang met je Xbox Live-vrienden in de toekomst zal gaan verlopen. We wisten al dat je nu gamers kunt ‘volgen’ zonder echt bevriend met ze te zijn, maar in deze video wordt daar nog een stuk dieper op ingegaan. Zo maken we ook kennis met de Feed, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de nieuws-feed van Twitter. Niet alleen kun je daardoor snel berichtjes versturen, maar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld direct in een intense Call of Duty-match te springen van een vriend.

Dit is in ieder geval de interpretatie die de schrijver in kwestie maakt tijdens het kijken van deze video, maar wanneer je voor jezelf wilt zien of dit systeem een verbetering is tegenover die van de Xbox 360, zul je zelf het beste de Friends App on Xbox One Walkthrough kunnen checken!
Friends App on Xbox One Walkthrough

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch