Menu Premium
Loading...

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Launch Trailer

Karim Shehata 11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2001 en 2003 verschenen respectievelijk Final Fantasy X en Final Fantasy X-2 voor de PlayStation 2. De RPG’s van Square Enix waren misschien niet zo goed als Final Fantasy VII voor de originele PlayStation, maar werden toch goed ontvangen door de fans van de Final Fantasy-serie. Het succes van deze games wordt straks ook voelbaar op de PlayStation 3 en de PS Vita, want Final Fantasy X/X-2 HD Remaster verschijnt deze maand op de console en handheld van Sony. Om te vieren dat de release van dit pakket met twee games binnenkort verschijnt, heeft Square Enix vandaag de Noord-Amerikaanse Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Launch trailer gelanceerd.

De opgepoetste versies van de twee RPG’s verschenen in Japan echter al in december 2013. Hierdoor konden de Japanse gamers dus al eerder aan de slag met de HD-versies van Final Fantasy X en Final Fantasy X-2, maar echt lang hebben we dus ook niet hoeven wachten op de twee games. De HD Remaster-versies zijn gebaseerd op de internationale releases uit 2001 en 2003. Gek genoeg zou je denken dat Square Enix met de internationale versie bedoelt dat de game dus over de hele wereld wordt uitgegeven, maar om de betekenis van dit woord gewoon even totaal te vergeten, heeft Square Enix in 2001 en 2003 de internationale versie van de twee RPG’s alleen uitgebracht in Japan. Hierdoor kunnen wij dus voor het eerst aan de slag met deze versie van de twee games.

Zoals gezegd hoeven we dus niet lang meer te wachten op Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. De games verschijnen onder deze naam op 21 maart voor de PlayStation 3 en de PS Vita. Om dit feit te vieren, kun je hier de Noord-Amerikaanse Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Launch trailer checken!

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Launch Trailer (16:00 denk ik)

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch