Menu Premium

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster komt deze week naar PC

Suzanne de Jong 10/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De remaster van Final Fantasy X en de bijhorende sequel X-2 komen deze week naar Steam. Square Enix, de studio achter deze games, brengt deze remaster op 12 mei naar de PC.

Uiteraard heeft deze versie dezelfde opties en toevoegingen als de gelijknamige delen op de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PS Vita, maar er is meer! Buiten de HD graphics, opgepoetste muziek en alle extra’s die te vinden zijn in de internationale editie, zijn er ook nog eens vijf verschillende boosters, waaronder een auto-save, high speed booster en no encounter mode.

Het verhaal van Final Fantasy X gaat over over de blitzball-speler Tidus, die samen reist met Yuna. Ze heeft de taak op zich genomen om het Spira-universum te redden, welke te kampen heeft met de eindeloze cirkel van verwoesting die veroorzaakt wordt door Sin. Final Fantasy X-2 speelt zich twee jaar na deze gebeurtenissen af.

Toen de game in 2001 oorspronkelijk naar de PlayStation 2 kwam in Japan, werd Final Fantasy X veelal gezien als een game die vooruitstrevend was voor zijn tijd. Ga jij dit pareltje (nogmaals) checken op de PC? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Steam

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster deze week naar PC

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster deze week naar PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch