Menu Premium

Final Fantasy VII Remake is episodisch

Karim Shehata 07/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen zomer werd de aankondiging van Final Fantasy VII Remake met luid gejuich ontvangen tijdens de PlayStation-persconferentie op de E3. Op de PlayStation Experience van het afgelopen weekend kregen we meer footage van de game te zien en nu komt er interessant nieuws naar buiten. Final Fantasy VII Remake is namelijk een episodische game. Dit is niet bekendgemaakt tijdens de PlayStation Experience, maar in een persbericht.

Dit betekent dat de game in delen zal worden uitgebracht, vergelijkbaar met een game als Life is Strange. Laatstgenoemde game is ook een titel die wordt uitgegeven door Square Enix en is op het moment erg succesvol.

“Het idee dat we Final Fantasy VII Remake in verschillende delen zouden uitbrengen, is vanaf het begin al het plan geweest. Op dit moment kunnen we niet meer informatie delen over de verschillende episodes,” aldus Square Enix in een reactie.

Overigens zou dit wel kunnen betekenen dat we eerder te maken krijgen met Final Fantasy VII Remake dan we hadden verwacht. Echter is het dan natuurlijk de vraag hoe lang de periodes zullen zijn tussen de verschillende episodes in.

Wat vind jij van dit besluit van Square Enix? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Final Fantasy VII Remake is episodisch

Final Fantasy VII Remake is episodisch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch