Menu Premium
Loading...

Final Fantasy VII PlayStation Experience Trailer

Karen Koch 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je denkt aan klassieke games, dan zal Final Fantasy VII vast bij een aantal mensen in de top 10 staan. De game heeft toendertijd een behoorlijke impact gemaakt op het gaming landschap, zo veel zelfs dat de game nu alsnog een enorme fanbase heeft. Het is dan ook niet vreemd dat Final Fantasy VII ook even langskwam op de PlayStation Experience dit weekend.

Een tijdje terug is de re-release van Final Fantasy VII al uitgebracht op de PC en op de PlayStation 3, via PlayStation Network. Nu komt deze re-release ook naar het nieuwste kindje in de PlayStation familie. Ook PlayStation 4-eigenaren die nog niet eerder deze klassieke JRPG hebben kunnen spelen, krijgen daar nu de kans voor. Dit betekent dat 2015 een behoorlijk lekker jaar gaat worden voor Final Fantasy-fans. Final Fantasy Type-0, Final Fantasy XV en nu ook nog eens Final Fantasy VII staan allemaal op het programma voor het komende jaar.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Final Fantasy VII rond het voorjaar van 2015 beschikbaar zijn. Dat is dus ongeveer rond dezelfde tijd als Final Fantasy Type-0. Genoeg JRPG om ons zoet te houden, dus.

Final Fantasy VII PlayStation Experience

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch