Menu Premium
Loading...

FIFA 17 heeft Story Mode volgens gelekte trailer

Mark Hoogland 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo vlak voor de EA-persconferentie op de E3 wordt er meer gelekt dan in het gemiddelde bejaardentehuis. Opzettelijk of niet, zojuist kwam ook een video voor FIFA 17 kortstondig online. En wat blijkt? De game heeft een heuse Story Mode!

FIFA 17, ditmaal draaiend op EA’s Frostbite-engine, zal het verhaal volgen van de fictieve speler Alex Hunters, wiens carriëre je zowel buiten als op het veld zult volgen. “Speel bij elke club in de Premier League, voor authentieke managers en samen met de beste spelers ter wereld,” luidt het onderschrift bij de trailer, die minuten na het lek in aller ijl officieel online werd gezet.

FIFA 17 zal op 29 september van dit jaar verschijnen voor PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Tijdens de persconferentie van EA zullen we vast en zeker meer te weten komen over zowel Alex Hunter als de manieren waarop FIFA 17 gaat profiteren van de Frostbite-engine.

Gaat jouw voetbalhartje kloppen van bovenstaande trailer? Laat het weten in de comments en blijf vooral hangen voor de persconferentie van EA, waarvoor we momenteel aan het voorbeschouwen zijn!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch