Menu Premium

FIFA 15 demo verschijnt morgen op PS4, nu beschikbaar op Xbox One

Karim Shehata 09/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels is de FIFA 15 demo ook uit voor de Xbox 360. De PC-versie verschijnt later vandaag en de demo is morgen te downloaden op de PlayStation 3 en PlayStation 4, aldus EA Sports op hun Twitter-kanaal.

ORIGINEEL BERICHT:

De FIFA 15 demo is op de Xbox One verschenen op een zeer gewaagde dag. Zoals je waarschijnlijk weet is Destiny vandaag verschenen, maar dat betekent natuurlijk niet dat de game-wereld tot stilstand is gekomen. FIFA 15 verschijnt namelijk ook al bijna en zoals gezegd is de demo sinds vanmorgen beschikbaar op de Xbox One. PlayStation 4-bezitters moeten in Europa nog een dagje langer wachten op de demo.

Sony PlayStation Europe heeft er zojuist een tweet uitgegooid waarin het Japanse bedrijf, in dit geval gevestigd in Europa, meldt dat de FIFA 15 demo morgen verschijnt op de PlayStation. Of de trotse bezitters van de last-gen PlayStation 3 vanaf morgen dan ook aan de slag kunnen met de demo is nog onbekend, maar hier lijkt het wel erg veel op. Eerder vandaag meldde EA Sports via haar officiële Twitter-kanaal namelijk dat de demo ‘uiteindelijk’ ook zou verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Of ‘uiteindelijk’ betekent dat de demo morgen verschijnt, is nog een raadsel.

Morgen kunnen we FIFA-fans dus al een klein beetje proeven hoe FIFA 15 straks aan gaat voelen. De nieuwe footie van Electronic Arts verschijnt op 25 september voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, PC, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

FIFA 15 demo verschijnt morgen op PlayStation 4, nu beschikbaar op Xbox One

FIFA 15 demo verschijnt morgen op PlayStation 4, nu beschikbaar op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch