Menu Premium

Fallout: Shadow of Boston handelsmerk vastgelegd in Duitsland

Gamekings Redactie 05/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten rondom een nieuwe Fallout worden opnieuw aangewakkerd vandaag, want er is een paar weken geleden een Fallout: Shadow of Boston handelsmerk vastgelegd in Duitsland. Dit handelsmerk lijkt alleen meer dan een nieuwe game te beslaan. Wat zou Fallout: Shadow of Boston kunnen zijn?

UPDATE: De aanvraag voor het handelsmerk Fallout: Shadow of Boston blijkt, verrassing, een hoax te zijn. Dat meldde Bethesda vanavond op hun Twitter-kanaal.

Wat uit het onderstaande screenshot van de Deutches Patent- und Markenamt website blijkt, is dat de registratie niet alleen voor een game vastgelegd is. Onderaan in de aanvraag wordt namelijk ook “Auditioning for tv game shows” vermeld. Zou dit een gekoppelde tv-show zijn, zoals Quantum Break? Of is Bethesda iets heel anders van plan? Het strookt in ieder geval wel met de geruchten die begin dit jaar al opdoken. Toen verscheen de info dat een nieuwe Fallout zich in Boston zou afspelen en in 2017 zou moeten verschijnen. Daarnaast werd Ron Perlman (Hellboy en Sons of Anarchy) genoemd in verband met deze Fallout. Deze registratie van Bethesda lijkt de geruchten in ieder geval te ondersteunen.

Hoe dan ook, voorlopig blijven het allemaal geruchten zonder een officiële bevestiging van Bethesda. Wij blijven hopen, jij ook?

Fallout: Shadow of Boston handelsmerk vastgelegd in Duitsland

Fallout: Shadow of Boston handelsmerk vastgelegd in Duitsland

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch