Menu Premium

Fallout 4 wordt mogelijk volgende maand aangekondigd

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ondertussen al ruim drie jaar geleden dat Fallout: New Vegas het daglicht zag en uitkwam op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Dat de Fallout-fans gráág een nieuw deel willen, dat is een vast gegeven en aan hun wens wordt misschien voldaan. Fallout 4 wordt mogelijk volgende maand aangekondigd, als de cryptische site van uitgever Bethesda is wat we denken dat het is.

De website waar ik het over heb, is ontdekt door een aantal oplettende gebruikers van Reddit. Er wordt afgeteld met nog 26 dagen op de teller, wat op het moment van schrijven leidt naar 11 december. Wij in Europa zouden dat schrijven als 11-12-13, wat natuurlijk een perfecte datum is om een toffe aankondiging op te doen. Dát er iets aangekondigd wordt, dat kan haast niet anders. Het feit dat de site ‘The Survivor 2299’ heet, kan een hint zijn naar Fallout 4.

Daarnaast hoor je (als je het geluid aan hebt staan natuurlijk) piepjes op de achtergrond in een bepaald ritme. Dat is ook niet zonder reden, want die vormen morsecode. En niet heel toevallig komt het na het checken ook uit op 11-12-13. Genoeg hints dat er écht iets op de planning staat.

Als er daadwerkelijk een nieuwe Fallout-game op de planning staat, wordt het er waarschijnlijk eentje die naast de PC ook op de next-gen consoles uitkomt. Het ontwikkelen van een game duurt nu eenmaal even en nu nog een game ontwikkelen voor de huidige consoles, dat gebeurt niet veel. Laten we hopen dat we op 11-12-13 ook echt een aankondiging krijgen en we niet voor niets nog 26 dagen moeten gissen naar wat we kunnen verwachten.

Fallout 4 wordt mogelijk volgende maand aangekondigd

Fallout 4 wordt mogelijk volgende maand aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch