Menu Premium

Fallout 4 is uit te spelen zonder te craften

Gamekings Redactie 13/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fallout 4, een game waarin je alle vrijheid hebt om te doen en laten wat je wilt. Niet alleen het “doen” geeft je die vrijheid, maar zeker ook het “laten” draagt bij aan de vrijheid van deze niet zo kleine game. Een van de toevoegingen aan deeltje 4 van de Fallout-franchise, het uitgebreide crafting-systeem, hoef je namelijk geen moment mee aan de slag te gaan als je daar geen zin in hebt.

“Het craften is volledig optioneel. Als je geen zin hebt om te craften en je je alleen met de main quest en side quests wilt bezighouden, kan je het craften compleet negeren”, vertelt Pete Hines, vice president en marketing-guy bij Bethesda. “Als je wel een eigen kamp maakt, komen daar handelaars op af die hun spullen willen verkopen. Dit kan zeker een voordeel opleveren, maar als je dat niet doet, belemmert dat niet de verhaallijn.” Of je dus uren wilt steken in het bouwen van een zwaarbewapend fort, het maken van de beste wapens, of je alleen bezig wilt houden met missies: het is helemaal aan jou.

Fallout 4 is vanaf 10 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ga jij veel uren steken in het craften, of boeit deze functie jou totaal niet? Heb je al plannen voor het maken van het ideale kamp of hét perfecte wapen? Laat jouw ideeën en mening erop los in de comments!

Bron: GamesRadar

Fallout 4 is uit te spelen zonder te craften

Fallout 4 is uit te spelen zonder te craften

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch