Menu Premium
Loading...

Fable: The Journey Before and After Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwste deel van Fable staat helemaal in het teken van de Kinect. Hoe awesome alle fans dat vinden, zien we in de Fable: The Journey Before and After Trailer.

De trailer voelt een beetje wrang aan, omdat Fable: The Journey namelijk veel kritiek kreeg van fans toen deze werd getoond op de afgelopen E3. Deze “Before and After” trailer doet sterk vermoeden dat er hard aan gewerkt is. De reacties zijn daarom ook veel positiever dan afgelopen juni.

De harde realiteit blijft dat hardcore gamers hun twijfel houden bij Kinect-ondersteuning in games en al helemaal als games volledig werken op lichaamsbeweging. Voor velen viel Kinect Star Wars dan ook tegen. Ondanks dat kun je niet ontkennen dat Fable: The Journey de echte Fable sfeer ademt en dat is natuurlijk een must voor alle Fable fans.

Fable: The Journey speelt zich 50 jaar na Fable 3 af. Je zult dit keer in de huid kruipen van Gabriel. Hij moet Theresa, die net aangevallen is door “The Corruption”, naar Tattered Spire brengen. De game speel vanuit de first-person view, waarin je moet wapperen en zwaaien om bijvoorbeeld je paard te slaan met een zweep of een vuurbal te schieten naar een monster.

Wat erg cool is, is dat je in Fable: The Journey je save game kunt gebruiken van Fable 3. Op deze manier wordt de wereld waarin je speelt beïnvloed, en beland je in Fable: The Journey min of meer in de spelwereld die je zelf hebt achtergelaten in Fable 3.

De game wordt ontwikkeld door Lionhead Studios en dit zal het allerlaatste project zijn waar Peter Molyneux aan meewerkt voor hij bij de studio vertrekt. Op 12 oktober is de Kinect-Only game voor Xbox 360 verkrijgbaar. De gamers in deze Fable: The Journey Before and After trailer zullen daar in ieder geval heel blij mee zijn.

Fable The Journey Before and After Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch