Menu Premium
Loading...

F1 2013 Classic Edition Reveal trailer

Gamekings Redactie 15/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het racewereldje, snelle auto’s, mooie vrouwen, ronkende motoren en continue actie en sensatie. Met die woorden vallen de F1 races wel te omschrijven. Wederom wordt er geprobeerd deze actie op je over te brengen, want Codemasters teast met de F1 2013 Classic Edition Reveal trailer.

In deze nieuwe game van Codemasters proberen ze naar eigen zeggen het nostalgische gevoel opnieuw te doen herleven, dit doen ze in de vorm van een classic mode. In deze modus is het mogelijk in een racewagen uit de jaren tachtig het op te nemen tegen de racesterren van nu. Onder wie racelegendes zoals Nigel Mansell, Mario Andretti, Emerson Fittipaldi, Gerhard Berger en nog veel meer. In F1 2013 beschik je over alle auto’s die in de huidige racewereld worden gebruikt, bovendien is de game helemaal up-to-date als het gaat om de nieuwe regels en teams die er in 2013 zijn bijgekomen. F1 2013 brengt je een Championship, time trial, split-screen en online multiplayer modus. Er is ook een speciale test modus aanwezig, zodat jij als gamer alle banen en auto’s kunt verkennen voordat je daadwerkelijk het asfalt op scheurt.

Codemasters heeft geprobeerd wederom een unieke race game neer te zetten waarin jij als gamer helemaal in de racescene wordt getrokken. Of je van het genre houdt of niet, je kan bijna niet anders dan toegeven dat ze erg hun best doen. Nu is de keuze aan jou, ben jij weggeblazen door de F1 2013 Classic Edition Reveal trailer, of ben je er door de trailer achter gekomen dat de botsauto’s toch iets meer voor jou zijn weggelegd?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch