Menu Premium

Ex-Descent developers kondigen Overload aan

Karim Shehata 11/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Descent is een first-person shooter die in 1994 uitkwam voor de PC. De game werd ontwikkeld door Mike Kulas en Matt Toschlog en zou uiteindelijk nog twee sequels krijgen. Deze twee heren hebben anno 2016 nog altijd interesse in het maken van games en komen nu met een spirituele opvolger, mits de Kickstarter-campagne slaagt, in de vorm van Overload!

Overload is, zoals Revival Productions het zelf omschrijft, een six-degree-of-freedom-shooter. Hiermee bedoelt de studio dat het een game is die erg moet aanvoelen alsof hij recht uit de jaren 90′ komt vallen, maar dan met de graphics en technologie van nu. “Vernietig robots, red gijzelaars, blaas dingen de reactor op en zorg dat je weg bent voordat alles explodeert”, aldus de verklaring van de ontwikkelaar over deze game.

Overload staat gepland voor een release in maart 2017 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer er meer geld wordt opgehaald dan de benodigde $300.000, zal er ook ondersteuning voor Mac en Linux volgen, naast ondersteuning voor VR. Wees er overigens van op de hoogte dat Overload niets te maken heeft Descent: Underground, een game die door Descent Studios wordt gemaakt met de officiële licentie van Interplay.

Zit jij te wachten op een game als Overload? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Kickstarter

Ex-Descent developers kondigen Overload aan

Ex-Descent developers kondigen Overload aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch