Menu Premium

Ethan: Meteor Hunter komt naar de PlayStation Vita

Karim Shehata 04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat de laatste tijd hard met de indies. Zo behoort Minecraft tot één van de bestverkochte Xbox 360-games ooit en was Hotline Miami vorig jaar één van de absolute klappers op de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Dat Sony tegenwoordig veel doet om de indie-ontwikkelaars de PlayStation-platformen te laten aanvoelen als een warm bad is inmiddels geen nieuws meer, maar de games die daar uit voort komen natuurlijk wel. Zo maakte we een tijdje geleden kennis met Ethan: Meteor Hunter op de PC en de PlayStation 3. De gamers die de handheld van Sony de voorkeur geven boven de PlayStation 3 kunnen binnenkort ook aan de slag met deze game, want Ethan: Meteor Hunter komt naar de PlayStation Vita.

Deze port komt eraan vanwege de grote vraag naar de game op de PS Vita. Dit zegt althans Olivier Penot, medeoprichter van Seaven Studio op het officiële Europese PlayStation Blog. De man kon echter nog niet in gaan op een specifieke releasedatum, maar kon wel meldden dat de PlayStation Vita-bezitters vanaf de lente aan de slag kunnen gaan met Ethan: Meteor Hunter. In de PS Vita-versie zul je de game onder meer kunnen besturen door middel van het Rear Touch Pad waar de handheld van Sony over beschikt. Wel heeft Penot al aangegeven dat de game ook te besturen valt zoals je gewend bent van de PlayStation 3-versie. Daarnaast worden de leaderboards tussen de twee platformen gedeeld, waardoor je het met de PS Vita kunt opnemen tegen PlayStation 3-gamers en vice versa.

Voorlopig is dus nog niet bekend wanneer de game zal gaan verschijnen voor de PlayStation Vita, maar zoals gezegd kunnen we in de lente aan de slag met Ethan: Meteor Hunter op de handheld van Sony. Op dit moment is de game alleen nog maar verkrijgbaar voor de PC en de PlayStation 3. Wanneer je een liefhebber bent van Super Meat Boy en Braid zal deze game waarschijnlijk wel in jouw straatje liggen. In de lente komen we er dus achter of de PS Vita-versie het vermaak van deze game op een goede manier mobiel kan gaan maken.

 

Ethan: Meteor Hunter komt naar de PlayStation Vita

Ethan: Meteor Hunter komt naar de PlayStation Vita

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch