Menu Premium
Loading...

Entwined E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat de Sony E3 2014 persconferentie niet voor iedereen liep zoals gehoopt, zijn er toch een flink aantal gruwelijke trailers getoond. Normaal gesproken zien we titels voorbij komen die pas op de lange termijn te spelen zijn, maar niet met Entwined. Het is de debuutgame van Pixel Opus en is sinds de persconferentie beschikbaar voor de PlayStation 4. De game zal onder meer ook verschijnen voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Als je de conferentie hebt gemist, heb je hier de kans om de Entwined E3 2014 trailer te checken!

De Pixel Opus studio bestaat voornamelijk uit studenten afkomstig van de Carnegie Mellon universiteit in Pittsburgh. Sony heeft de studenten van deze opleiding opdracht gegeven prototype games te maken en hier kwamen prototypes uit waar Sony zo van onder de indruk was, dat ze besloten een aantal van deze studenten aan te nemen. Deze jonge professionals hebben de afgelopen tijd al hun energie in een nieuwe IP gestoken die exclusief op de PlayStation-platformen zal verschijnen.

Het verhaal van Entwined gaat over een vogel en een vis die verliefd zijn, maar door onbekende krachten niet samen kunnen komen. Over de tijdspan van de game heb je negen levens en in die tijd probeer je de vogel en de vis samen te laten komen. Het unieke aan de game is dat je twee personages tegelijk bestuurd, waardoor het nog best een pittige game is. Een ding is zeker, het ziet er ontzettend goed uit!

Entwined E3 2014 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch