Menu Premium

Eidos Montreal werkt aan een next-gen action-adventure game

Gamekings Redactie 06/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe jaar is nog maar net fris begonnen en het nieuws moet nog een beetje op gang komen. Je hoort veel mensen vaak over goede voornemens aan het begin van zo’n nieuw jaar en waarschijnlijk dachten ze bij Eidos Montreal net zo. Het lijkt er namelijk op dat Eidos Montreal werkt aan een next-gen action-adventure game, waar ze pas recent mee begonnen zijn. Wat zal ‘t worden?

Volgens het LinkedIn-account van senior game designer Heath Smith, uiteraard werkzaam bij Eidos Montreal,  is hij op het moment bezig met een onaangekondigde AAA-titel voor de Xbox One en PlayStation 4. Dit project zou al lopen vanaf afgelopen november  en het zou hierbij gaan om een third-person action-adventure game. Nu zou dit te maken kunnen hebben met het recentelijk aangekondigde Deus Ex: Universe, want het zou hier gaan over een franchise van meerdere games en uitbreidingen, zelfs met stripboeken en content voor tablets en telefoons. Het feit dat Eidos Montreal sowieso al met een nieuwe Deus Ex-game bezig is, doet een extra duit in het zakje. Al is het niet de enige game waar ze aan werken, want ook Thief staat nog op de planning om binnenkort uit te komen.

Wat betreft de nieuwe action-adventure game is dus nog vrij weinig bekend en als ze daar net mee begonnen zijn, kan het ook wel even duren voordat we meer weten. De mogelijkheid bestaat dus dat dit over Deus Ex: Universe gaat, maar dat is op het moment slechts gissen. We houden het in de gaten. Is er een game die jij graag van de hand van Eidos Montreal zou willen zien?

Eidos Montreal werkt aan een next-gen action-adventure game

Eidos Montreal werkt aan een next-gen action-adventure game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch