Menu Premium

EA toont nieuwe beelden van Dragon Age: Inquisition

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA’s persconferentie is pas net losgebarsten en nu is al duidelijk dat de gulheid er vanaf spat bij EA. Na Starwars: Battlefront worden we nu getrakteerd op niet één, niet twee, maar EA toont nieuwe beelden van Dragon Age: Inquisition in maar liefst drie trailers.

In de eerste trailer die ons werd voorgeschoteld kwamen vooral de landschappen aan bod. Deze waren divers en deden zelfs herinneringen aan het mooie Tamriel naar boven komen. In trailertje twee kregen we gameplay voor onze kiezen. Je neemt het in de trailer op tegen een gigantische draak met je teamleden. Deze was erg nietszeggend, maar een gevecht met een draak is altijd goed, toch? Tot slot werden we voorgesteld aan onze teamleden. Dit zijn de klassen zoals je ze waarschijnlijk wel kent uit de meeste RPG’s. Denk aan een brute warrior, een mage, een rogue en een hunter-achtige karakter. Het mooie ervan is dat ze allemaal speelbaar zijn. Tijdens gevechten krijg je de mogelijkheid om te switchen tussen karakters, waardoor de game een stuk tactischer wordt.

Eerder deze avond werd tijdens de Microsoft persconferentie al bevestigd dat de DLC eerst voor de Xbox 360 en Xbox One verschijnt. Op 7 oktober kunnen we aan de slag met de titel en kunnen we zelf ervaren hoe het is om die gigantische draak te ass-kicken!

EA toont nieuwe beelden van Dragon Age: Inquisition

EA toont nieuwe beelden van Dragon Age: Inquisition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch