Menu Premium
Loading...

EA Sports UFC The Ultimate Fighter Career Mode trailer

Gamekings Redactie 30/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een aantal maanden, als het zonnetje schijnt en dat ook een aantal weken lang blijft doen, dan verschijnt EA Sports UFC voor de Xbox One en PlayStation 4. Om je alvast lekker te maken, maar ook op de hoogte te stellen van alle aankomende opties brengt EA je vandaag een bijna drie minuten durende trailer. In de EA Sports UFC The Ultimate Fighter Career Mode trailer wordt de singleplayer-modus van de nog te verschijnen titel haarfijn uitgelegd.

EA Sports UFC is het vierde deel in de serie, maar wordt wel de eerste next-gen titel waarin je door middel van mixed martial arts andere gespierde mannen verrot kunt slaan. Zoals in de trailer wordt laten zien blijft het echter niet bij dom om je heen slaan en schoppen, er wordt ook van je verwacht dat je tactisch te werk gaat. Vanzelfsprekend is het mogelijk jouw personage op allerlei manieren te customizen, van tatoeages en de kleur van de ogen tot de kwaliteiten van jouw vechter in de vele specifieke vechtsporten.

Verder bestaan er twee rating-systemen waarmee jouw carrière in de UFC wordt beoordeeld: longevity en popularity. De laatste krijg je omhoog door toffe matches neer te zetten, dikke KO’s te behalen of zeer bekwame technieken te showen. Zo vergaar je sponsoren die jouw een boel outfits doneren, maar krijg je ook het respect van de veteranen uit de business. Deze kunnen je vervolgens voor aanvang van een bepaalde match verzien van mogelijke game-changing tips of adviezen. Kies je ervoor roekeloos te vechten om zo aan je populariteit te werken, dan werkt dit je longevity tegen. De crux ligt in het vinden van een juiste balans tussen de twee, anders houd je het nooit lang genoeg vol om de echte top te bereiken.

Door gevechten aan de te gaan en trainingen te ondergaan vergaar je ook Evolution en Experience Points. Evolution points kun je gebruiken om specifieke moves te verbeteren en zo jouw eigen stijl te creëren. Experience Points spelen automatisch nieuwe abilities vrij, waarmee je jouw Game Plans kun aanpassen, die uit drie categorien bestaan: Ground Game, Physical en Stand-Up.

Het lijkt er dus op dat je door simpelweg op de te knoppen rammen niet ver zal komen in EA Sports UFC, jammer voor je zusje, maar erg tof voor de serieuze gamer. Oh had ik trouwens al gezegd dat Bruce fucking Lee een speelbaar personage is als je de koopt via een pre-order?

EA Sports UFC The Ultimate Fighter Career Mode trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch