Menu Premium
Loading...

EA Sports UFC Next-Gen Fighters Trailer

Karim Shehata 11/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van 2012 wisten we zeker dat er wat mis was met uitgever THQ, want opeens had Electronic Arts de rechten voor de UFC-franchise in handen gekregen. Het duurde dan ook niet lang tot het moment daar was dat THQ dicht moest gaan en daardoor nu dus helaas tot de verleden tijd behoort. Electronic Arts behoort voorlopig zeker nog niet tot de verleden tijd, want tijdens de aankomende lente moet EA Sports UFC gaan verschijnen voor de next-gen consoles. Hoe dit er allemaal uit gaat zien, check je in de EA Sports UFC Next-Gen Fighters trailer.

In deze trailer laat EA Sports zien hoe zij de UFC-vechters tot leven zullen brengen in deze game. Brian Hayes, creative director van EA Sports UFC, geeft in de trailer aan dat het nog niet eerder mogelijk is geweest om een game zo realistisch over te laten komen. Vanwege het feit dat de game niet op de current-gen consoles verschijnt, is het natuurlijk wel lekker voor EA Sports dat zij zich alleen hoeven te focussen op het maken van een goede next-gen game op de Xbox One en de PlayStation 4. Wanneer je de EA Sports UFC Next-Gen Fighters trailer kijkt, zie je dat het er inderdaad allemaal zeer indrukwekkend uitziet.

Zoals gezegd zal EA Sports UFC in de lente gaan verschijnen voor de Xbox One en de PlayStation 4. Voorlopig is er echter nog geen officiële releasedatum vrijgegeven door Electronic Arts, maar als de game daadwerkelijk in de lente gaat verschijnen, kan dit natuurlijk niet lang meer duren. Tot het moment dat de game verschijnt, kun je hier op je gemakje de EA Sports UFC Next-Gen Fighters trailer checken.

EA Sports UFC Next-Gen Fighters Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch