Menu Premium
Loading...

EA Sports FIFA World bèta is gestart

Gamekings Redactie 21/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een jaarlijkse traditie dat er een nieuwe titel in de FIFA-serie uitkomt en ook één keer in de zoveel jaar worden we verblijd met een editie omtrent het EK en WK. Nu wordt er echter een nieuwe stap gemaakt in de serie, door middel van een nieuwe game die free-to-play te spelen is. Voor hen die hier lauw op gaan is er goed nieuws, want de EA Sports FIFA World bèta is gestart. Hiermee wil Electronic Arts iedereen de ervaring van FIFA kunnen bieden en daarnaast fans te verblijden met nieuwe content.

Voor fans van de FIFA-serie is het vaste kost om elk jaar de volle mep te betalen en daarvoor het nieuwe deel in de serie in huis te halen. Toch zijn er nog velen die slechts één keer in de zoveel jaar een FIFA-titel in huis halen of de game zelfs alleen maar bij anderen op de bank spelen, zonder zelf een console te bezitten of een PC in huis te hebben die de game aankan. Voor hen wil EA de FIFA-serie ook beschikbaar maken, door middel van EA Sports FIFA World. Deze is vanaf vandaag beschikbaar, met 600 clubs uit 30 officiële competities. Deze zijn allemaal te kiezen in zowel singleplayer-modi als de online speltypen.

EA Sports FIFA World lijkt ontzettend erg op de grote broer die te spelen is op de consoles en PC, maar is bedoeld om te kunnen spelen op elke PC of huis-tuin-en-keukenlaptop. Daarnaast zijn er Featured Tournaments en Limited Time Accomplishments waarmee er steeds nieuwe content wordt toegevoegd. Net zoals de volledige FIFA-titels bevat EA Sports FIFA World een Transfer Market én de verschillende spelmodi als Seasons, Tournaments en Match Invites.

Als jij een groot FIFA-fan bent, kun je natuurlijk het beste voor jezelf bepalen of EA Sports FIFA World iets voor je is of niet. Gelukkig zijn er beelden én is de bèta vanaf nu beschikbaar voor iedereen, waardoor je snel een oordeel kunt vellen.

EA Sports FIFA World bèta is gestart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch