Menu Premium

EA kondigt EA Sports PGA Tour aan

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je zin hebt in een game waar je lekker een potje kunt golfen, dan heb je geluk. EA Kondigt EA Sports PGA Tour aan, dat betekend rammen met een stokkie alsof je leven er vanaf hangt.

Uit de trailer van EA Sports PGA Tour blijkt dat het next-gen tijdperk echt is aangebroken. De trailer ziet er namelijk oogstrelend mooi uit. Helaas heeft EA er vooralsnog nog wel voor gekozen om geen realtime-gameplay beelden te laten zien. Het is dus nog even afwachten of de game er ook daadwerkelijk net zo mooi uit komt te zien als in de trailer, maar EA kennende zit dit wel snor.

EA Sports PGA Tour geeft de speler niet alleen de mogelijkheid om op ’s werelds meest bekende banen te spelen, maar daarnaast ook op een aantal zogeheten ‘Extreme Fantasy Courses’. Zo is in de trailer te zien hoe de speler eerst op een normale golfbaan een balletje aan het slaan is, waarna het landschap veranderde en er een brandend slagschip in de verte aan kwam spoelen. Al snel bleek dat de golfbaan bovenop de ‘Paracel Storm’ map uit Battlefield 4 was geplant en dat is natuurlijk een grote knipoog naar Battlefield, wat eveneens van EA is.

EA Sports heeft besloten om een bijzondere twist aan hun nieuwe golf-game te geven. Heb jij altijd al rustig een balletje willen slaan tussen alle stress door, dan lijkt het erop dat dit de game voor jou is. EA Sports PGA Tour komt waarschijnlijk in de lente van 2015 uit.

EA kondigt EA Sports PGA Tour aan

EA kondigt EA Sports PGA Tour aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch