Menu Premium

[E3 2015] World of Final Fantasy naar PS4 en PS Vita

Gamekings Redactie 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy is jarenlang een van de meest populaire RPG-series op de Playstation geweest en nog steeds worden de games door miljoenen mensen over de hele wereld gespeeld. Maar nu komt Square Enix met een vernieuwde versie van het Final Fantasy universum, World of Final Fantasy.

In World of Final Fantasy stap je in een op het eerste gezicht kinderlijke wereld die al meteen afwijkt van klassieke Final Fantasy-games. Je speelt als speler met twee personages, een broer en zus. In de wereld van Grimoire kom je als speler die bekend is met de franchise vele bekende gezichten tegen, zowel vijandig als aan jouw eigen kant. De grafische stijl doet vermoeden dat de game zich richt op een jonger publiek, al wordt in de trailer benadrukt dat de avonturen die je gaat maken niet in grootsheid in zullen leveren.

World of Final Fantasy staat gepland voor 2016 exclusief voor Playstation 4 en Playstation Vita. Ben jij enthousiast over de keuze voor een andere grafische stijl in deze nieuwe toevoeging aan het Final Fantasy-universum?

World of Final Fantasy naar PS4 en PS Vita

World of Final Fantasy naar PS4 en PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch