Menu Premium
Loading...

Dying Light Official E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dying Light, een game van de Poolse ontwikkelaar Techland, was vorig jaar tijdens Firstlook 2013 al te spelen in de vorm van een demo, maar sindsdien is er bijzonder weinig nieuws bekend over gemaakt. Nu, maanden later is het dan toch eindelijk zover. Er is wat nieuws, al blijft het nog steeds karig. Check het in de Dying Light Official E3 2014 Trailer!

Dying Light begon ooit als een vervolg op een andere zombie-game, Dead Island, maar doordat de game toch te veel af zou wijken van voorgaande titel werd besloten er een geheel nieuwe game van te maken. Er werd toentertijd beloofd dat de bugs en glitches uit Dead Island niet terug te vinden zouden zijn in de nieuwe titel Dying Light en er een grote hoeveelheid aan nieuwe features zou worden toegevoegd, waardoor het terecht een andere naam zou mogen dragen.

Nu we inmiddels zelf aan eventjes hebben kunnen ronddwalen in de wereld van Dying Light is het duidelijk dat het wat betreft de features wel goed zit. Dying Light is een soort combinatie geworden van Assassin’s Creed en Mirror’s Edge achtige beweegtechnieken en het combat-systeem van Dead Island. Een best wel lekkere combinatie wat mij betreft.

Een ding blijft jammer, een trailer met uitleg over bepaalde game-elementen of het verloop van het verhaal blijft ook nu uit. Wel worden er een aantal nieuwe features laten zien, maar zonder concrete uitleg hierbij, blijven dit slechts vage beelden. Hopelijk zien we binnenkort een developers-diary of iets dergelijks, zodat we net wat minder in het donker hoeven te tasten.

Dying Light Official E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch