Menu Premium
Loading...

Dragon’s Dogma: Dark Arisen Mystic Knight Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 22/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dragon’s Dogma is misschien niet de meest bekende RPG in Europa, maar deze relatief nieuwe franchise doet het verrassend goed. Hoewel verrassend, je maakt natuurlijk niet elke dag mee dat je de strijd aan gaat met gigantische vijanden die je ook nog eens kunt beklimmen terwijl ze wegvliegen. Dit soort actie valt blijkbaar in de smaak en dan is het zoals altijd nodig om een vervolg of DLC uit te brengen. Nu komt er nieuwe content voor de echte Dragon’s Dogma fan. Ben jij benieuwd hoe jouw RPG avonturen verder gaan? Check dan snel de Dragon’s Dogma: Dark Arisen Mystic Knight Gameplay Trailer.

Hoewel het geen vervolg is op Dragon’s Dogma, is het ook geen DLC. Dragon’s Dogma: Dark Arisen is namelijk de gehele Dragon’s Dogma game, maar dan met een hele shitload aan extra’s. Zo krijg je bijvoorbeeld 25 nieuwe vijanden en kun je een geheel nieuw gebied doorzoeken. In dit ondergrondse gebied zul je dan ook je skills moeten laten zien. Verder is er natuurlijk voor de RPG gamers de mogelijkheid om je personage verder te customizen en krijg je meer skills tot je beschikking om nog verwoestender uit te halen naar je vijanden. Als je van Japanse games houd, dan houd je waarschijnlijk ook van dat authentieke gevoel van de Japans gesproken gesprekken tussen de personages. Dan heb je geluk, want ook dit zal in Dragon’s Dogma: Dark Arisen zitten.

Uiteindelijk blijft het voor een groot deel dezelfde game. Ben je tevreden en blij over de toevoegingen in deze game of is het je zuurverdiende geld niet waard? Vergeet natuurlijk niet om eerst de Dragon’s Dogma: Dark Arisen Mystic Knight Gameplay Trailer te checken!Dragon's Dogma: Dark Arisen Mystic Knight Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch