Menu Premium
Loading...

Doki-Doki Universe Story Trailer

Gamekings Redactie 06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de visuele verrassingen van de E3 2013 was toch wel Doki-Doki Universe. Terwijl met de komst van de next-gen consoles alles next-gen moet uitstralen en zoveel mogelijk polygonen van de schermen moet laten spatten, kiest ontwikkelaar HumaNature Studios ervoor om de game te laten bestaan uit iets dat verrekt veel op een kindertekening lijkt. Liefhebber of niet, creatief is het wel. Gelukkig bevat de titel ook nog een verhaal en daar krijgen we iets meer over te weten in de Doki-Doki Universe Story Trailer.

In Doki-Doki Universe speel je met een kleine robot, genaamd Model QT377665. Je bent achtergelaten door je menselijke familie en ze hebben het plan om je dan maar uit elkaar te halen. Er is maar één manier om dat tegen te gaan en dat is bewijzen dat je het in je hebt om je als een mens te gedragen. Tijdens het avontuur om erachter te komen wat mens zijn nu eigenlijk inhoudt, reis je langs verschillende planeten en kom je verschillende vrienden en vijanden tegen waar je opdrachten voor moet uitvoeren.

De game wordt ontwikkeld door HumaNature Studios, een onafhankelijke studio die in 2006 werd opgericht. Hun doel is om games te maken die naar eigen zeggen charmant zijn en mensen samen laten komen in expressieve of creatieve manier. Of dat ze lukt met Doki-Doki Universe is nog maar de vraag, maar door het vriendelijke uiterlijk kan het zomaar zijn dat iedereen en je oma de game gaat oppikken.

Het duurt niet lang meer voordat Doki-Doki Universe de weg naar de PS Vita, PlayStation 3 en PlayStation 4 maakt, want dat gaat gebeuren in december. Voor nu: check de trailer!
Doki-Doki Universe Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch