Menu Premium
Loading...

Dishonored The Tales From Dunwall Episode 3 Trailer

Gamekings Redactie 27/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste aflevering van de prachtige animatieserie als achtergrond van Dishonored is verschenen: de Dishonored The Tales From Dunwall Episode 3 Trailer.

We hebben al kunnen genieten van de stemming die werd gezet in deel één en twee van de ‘The Tales From Dunwall’-reeks. Vandaag is de allerlaatste aflevering verschenen. Deze gaat over Piero en laat zien hoe het iconische masker van de game uitgevonden werd. Hij kreeg namelijk meerdere dromen en hallucinaties van stervende kinderen. Toen hij uiteindelijk in een hallucinatie door de dood werd aangekeken, kreeg hij de inspiratie voor het masker. Piero zal in de game ook een belangrijke rol spelen in de verhaallijn van Corvo, de hoofdpersoon van Dishonored.

Over twee weken en één dag is het zover. Dan kun zelf in het verhaal van Corvo duiken op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Corvo is een bodyguard van de koningin. Hij wordt keihard genaaid, wanneer hij onterecht beschuldigd wordt van het vermoorden van de koningin. Met al zijn woede zoekt hij in de duistere hoeken van Dunwall naar de elite die verantwoordelijk zijn voor deze streek.

Wat Piero hier mee te maken heeft, moet nog duidelijk worden. Maar wat we wel vermoeden is dat Dishonored een diepgaand verhaal zal bevatten.

Geniet van de creative animatie waar menig Disneychannel animator nog iets van kan opsteken in de Dishonored The Tales From Dunwall Episode 3 Trailer.
Dishonored The Tales From Dunwall Episode 3 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch