Menu Premium
Loading...

Dishonored Developer Documentary End Game Trailer

Gamekings Redactie 18/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored komt steeds dichter bij de launch. De ontwikkelaars kunnen in de laatste paar weken van de ontwikkeling eindelijk hun resultaat zien waar ze uitgebreid over zullen praten in de Dishonored Developer Documentary End Game Trailer.

Dishonored is de allernieuwste first-person stealth action-adventure game van Bethesda. Een hele mond vol, maar met alle mogelijkheden van deze game misschien zelfs nog wel niet vol genoeg. Je speelt Corvo Atano die vals wordt beschuldigd van de moord op de keizerin. Je moet opzoek gaan naar degenen die je naam zwart hebben gemaakt. Wat je met al je vijanden doet is echter je eigen keuze, aangezien je de game ook kunt uitspelen zonder ook maar iemand om te leggen. Al zullen de meeste gamers waarschijnlijk bijna iedereen met zwaard of geweer te lijf gaan. Ook je magische krachten zullen hier handig van pas komen als je je tegenstander een kopje kleiner wilt maken.

De developers komen in deze trailer nogmaals uitgebreid aan het woord. Zo wordt door onder meer Harvey Smith, Raphaël Colantonio en Julien Roby gedeeld wat er allemaal achter de schermen gebeurt in de laatste paar weken van de ontwikkeling. Harvey Smith (de co-creative director) laat weten dat zijn werk nu is veranderd van leiding geven aan het team naar het testen van de game. Volgens hem ontvang je de beste en meest waardevolle feedback in de eind ontwikkeling van de game. Duh!

Ook wordt er nog even extra nadruk gelegd op hoeveel vrijheid je hebt tijdens het spelen Dishonored. Er zijn een flink aantal verschillende speelstijlen en iedere gamer zal een andere beleving ervaren tijdens het spelen van de game. Natuurlijk zijn er wel grootse consequenties verbonden aan de keuzes die je zult maken.

Op 12 oktober kunnen we eindelijk zelf aan de slag met Dishonored en hij verschijnt op deze datum voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Dishonored Developer Documentary End Game Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch