Menu Premium

Dishonored 2: Darkness of Tyvia wordt mogelijk onthuld op de E3

Karim Shehata 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 kwam Arkane Studios in samenwerking met Bethesda Softworks met de game Dishonored. De game werd lang gezien als een verplicht nummertje, omdat Bethesda in eerste instantie niet veel games gepland had staan voor dat jaar. Later bleek dit een absurde interpretatie te zijn geweest, want Dishonored werd één van de toppers van 2012 en stond z’n mannetje meer dan goed rond de kerstdagen van dat jaar. Nu lijkt er een vervolg aan te komen, want Dishonored 2: Darkness of Tyvia wordt mogelijk onthuld op de E3.

UPDATE: Een woordvoerder van Bethesda heeft inmiddels gereageerd op de hardnekkige geruchten van Dishonored 2: Darkness of Tyvia en had daarop het volgende te zeggen: “We reageren niet op geruchten en speculatie”. Onduidelijkheid alom dus rondom deze eventuele game.

Al dagen gaan er geruchten over een vervolg op de succesvolle game van Arkane Studios, maar nu lijkt het erop dat er op de aankomende E3 echt wat staat te gebeuren. VG247 meldt namelijk een uitnodiging gekregen te hebben van Bethesda voor een speciale onthulling van de game op de E3. Wanneer we van de plaatjes uitgaan, lijkt het erop dat de game wel pas in 2016 zal gaan verschijnen. Dishonored 2: Darkness of Tyvia zal dan het levenslicht gaan zien op de Xbox One, PlayStation 4 en Windows 8 PC’s. Daarnaast zal de game op de nieuwe ID Tech 6-engine lopen, zich op een nieuwe locatie afspelen, een nieuw hoofdpersoon kennen en een multiplayer-modus bevatten. Als klap op de vuurpijl zou je bij iedere pre-order toegang krijgen tot de beta van de nieuwe DOOM.

De plaatjes zien er heel geloofwaardig uit, maar vanwege het feit dat Bethesda deze game nog niet officieel aangekondigd heeft, moet dit nieuws toch met een korrel zout genomen worden. Op de aankomende E3, die zal plaatsvinden van 10 tot en met 12 juni in Los Angeles, komen we te weten of dit gerucht tot waarheid gebombardeerd zal worden.

Dishonored 2: Darkness of Tyvia wordt mogelijk onthuld op de E3

Dishonored 2: Darkness of Tyvia wordt mogelijk onthuld op de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch