Menu Premium

Devolver Digital en Sony sluiten exclusieve deal

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony lijkt wederom een goede deal te hebben gesloten, want ze hebben behoorlijk wat indie-games voor zich gewonnen. Devolver Digital en Sony sluiten exclusieve deal en daarmee lijkt de indie-tactiek van Sony zich nog verder uit te breiden.

Vorig jaar met de E3 2013 liet Sony al duidelijk weten flink aan de slag te willen gaan met indie-studio’s. Met een systeem als de PlayStation Vita en twee ijzersterke consoles heeft Sony deze tactiek ingezet. In de loop van afgelopen jaar zijn er al flinke stappen gemaakt binnen Sony op gebied van indies en daar lijkt nu nog een schepje bovenop te komen. Devolver Digital huist onder andere indie-games als Luftrausers, Hotline Miami 2, Broforce en OlliOlli. Met deze deal kan Sony behoorlijk wat exclusieve dingen doen op het gebied van indies en kan zo dus de concurrentie voorblijven.

Hoe Devolver Digital precies gaat worden geïmplementeerd in de tactiek van Sony en hoe de deal gaat uitpakken, zijn vragen waarvan de antwoorden in de toekomst moeten komen. Gaan de indies nu exclusief voor Sony-platformen uitkomen? Of slecht tijdelijk? Dat allemaal zullen we de komende maanden te horen krijgen en zodra er meer bekend is, lees je het hier op Gamekings.tv.

Devolver Digital en Sony sluiten exclusieve deal

Devolver Digital en Sony sluiten exclusieve deal

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch