Menu Premium

Deus Ex: The Fall verschijnt op 25 maart op Steam

Karim Shehata 25/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar verscheen Deus Ex: The Fall op de iPhone en de iPad. De game van Square Enix voor de mobiele markt stond dichtbij het in 2011 verschenen Deus Ex: Human Revolution, waardoor het verhaal van beide games met elkaar verweven waren. Gamers die echter niet zo graag gamen op een smartphone of tablet konden deze ervaring echter niet tot zich nemen, omdat Deus Ex: The Fall tot nog toe alleen is verschenen op iOS- en Android-platformen. Hier komt zeer binnenkort verandering in, want Deus Ex: The Fall verschijnt op 25 maart op Steam.

Dit heeft Square Enix zojuist bevestigd nadat er vanmorgen al verschillende geruchten de wereld in werden geholpen omtrent een PC-versie van Deus Ex: The Fall. Nu is het dus zeker dat de game verschijnt op de PC, door middel van Steam. De game wordt overigens niet asociaal overgezet door de Japanse uitgever, want er komt volledige ondersteuning en optimalisatie voor muis- en toetsenbord besturing. Daarnaast wordt de game ook geoptimaliseerd voor besturing met een controller, want de controller van de Xbox 360 kun je ook gebruiken om Deus Ex: The Fall te besturen op de PC. Ook kun je onder meer de toevoeging van 28 Steam Achievements verwachten voor de game en komt er een Anti Aliasing-optie, zodat de game er ook wat mooier uitziet op de PC.

Op 25 maart kunnen de gamers die Deus Ex: The Fall hebben overgeslagen op de smarpthone en tablet de game dus spelen op de PC. Het blijft hier echter niet bij, want wanneer je Deus Ex: The Fall besluit te gaan spelen via Steam, kun je ook de Game of The Year-editie van het originele Deus Ex verwelkomen op je PC. Square Enix gaf overigens nog aan dat er geen microtransacties beschikbaar zijn voor Deus Ex: The Fall op de PC, waardoor iedereen dus gelijkwaardig kan beginnen met deze game vanaf 25 maart.

Deus Ex: The Fall verschijnt op 25 maart op Steam

Deus Ex: The Fall verschijnt op 25 maart op Steam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch