Menu Premium

Deus Ex: Mankind Divided mogelijk gelekt

Gamekings Redactie 07/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels is bekend geworden dat Deus Ex: Humankind Divided de cover game is van mei van Gameinformer en de geruchten van de afgelopen dagen zijn daarmee dus werkelijkheid geworden. De game is een direct vervolg op Deus Ex: Human Revolution en er zou goed gekeken zijn naar de mankementen van de voorganger. Zo zouden het gevechtssysteem en de boss-fights nu verbeterd zijn. Ook zou jij als speler meer invloed op het verhaal moeten kunnen uitoefenen. De hoofdpersoon is wederom Adam Jensen, die we natuurlijk allemaal nog wel kennen uit Deus Ex: Human Revolution. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar er is wel bevestigd dat de game verschijnt voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Origineel bericht:

Hoewel de enigszins rare stream van Square Enix nog volop aan de gang is, lijkt het lek mogelijk boven water te zijn door een cache van de Russische site Kanobu, gevonden door NeoGAF. Hoewel het toch nog een beetje tricky is om direct conclusies te trekken, wijzen zowel de aanwijzingen in de stream, als de ‘leesbare’ teksten in de cache erop dat Deus Ex: Mankind Divided hetgeen is waar alles om te doen was de afgelopen twee dagen bij Square Enix.

Buiten het lek is er dan ook vrij weinig te melden. De game zou een direct vervolg zijn op het in 2011 verschenen Deus Ex: Human Revolution en zal uitkomen op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast zijn er een aantal screenshots te vinden in de cache, die net zoveel zeggen als dat we nu officieel weten; helemaal niks dus. Morgen loopt de stream van Square Enix op zijn eind. Of Square Enix daarvoor al een bevestiging naar buiten brengt of iedereen nog even laat hangen, is een kwestie van afwachten. Zodra wij een officieel bericht van Square Enix hebben, komen we er direct op terug.

Bron: Polygon | Cache Kanobu

Deus Ex: Mankind Divided mogelijk gelekt

Deus Ex: Mankind Divided mogelijk gelekt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch