Menu Premium
Loading...

Deus Ex: Mankind Divided – Announcement Trailer

Rik Koning 08/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft vandaag na alle heisa van gisteravond de Deus Ex: Mankind Divided – Announcement Trailer online geplaatst. De stream die de spanning tot vandaag moest opbouwen, werd gister tot een ware anticlimax omgetoverd door een lek in een Russische site, waarop ook al snel de cover van Gameinformer volgde. Toch werd de stream niet stopgezet en is Square Enix dus niet van haar rooster afgestapt.

Deus Ex: Mankind Divided speelt zich af in 2029, ongeveer twee jaar na de gebeurtenissen uit Human Revolution. In het verhaal wordt verder ingegaan op de discussie rondom biotechnologie en menselijke verbetering. Spelers moeten hierin morele keuzes maken, waardoor je als speler nog meer bij het verhaal betrokken wordt, zo verkondigde David Anfossi, het hoofd van Eidos Montreal. Het maken van deze keuzes door de speler zal nog centraler staan dan al het geval was in de vorige Deus Ex titels.

De CGI trailer die is vrijgegeven toont ons beelden van de stad en de brute skills van onze bionische vriend Adam Jensen, waar we wederom mee aan de slag kunnen. Aangezien de trailer CGI is, valt er verder vrij weinig over te zeggen, maar genieten van mooie plaatjes en wrede actie is nooit verkeerd, toch?

De game wordt ontwikkeld door Eidos Montreal en is het vervolg op Deux Ex: Human Revolution, welke in 2011 verscheen. Mankind Divided zal speelbaar zijn op de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Wanneer de game precies uit zal komen is vooralsnog niet bekend. Nou, waar wacht je nog op? Ga die trailer checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch