Menu Premium
Loading...

Destiny: The Dark Below PlayStation Exclusive Content Trailer

Karen Koch 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week komt de eerste DLC van Destiny uit. We wisten al dat Destiny: The Dark Below een hele hoop toe zou voegen aan de game, maar nu blijkt dat er, jawel, nóg meer in de expansion zit. Wat dan precies? Bekijk daarvoor de Destiny: The Dark Below PlayStation Exclusive Content Trailer.

De game is sinds de release al enorm veel gespeeld. Talloze gamers hebben samen duizenden uren in Destiny gestoken. Met de komst van de expansions gaan deze uren alleen maar stijgen, of tenminste, daar hoopt Bungie op. Om Destiny nog net dat beetje aantrekkelijker te maken, is net aangekondigd dat er ook een nieuw wapen bij de expansion hoort. The 4th Horseman is een volledig automatische exotic shotgun met niet twee, zoals gebruikelijk, maar vier lopen. Dubbele impact.

Ook krijgt men er een nieuwe strike bij. The Undying Mind zal plaatsvinden in de Black Garden op Mars. Wat de strike precies inhoudt, zien we volgende week wel. Er zullen in ieder geval behoorlijk wat Vex langskomen, als we de trailer mogen geloven. Vanaf 9 december is de The Dark Below expansion beschikbaar. Deze zal tot de herfst van 2015 exclusief voor de PlayStation zijn.

Destiny: The Dark Below PlayStation Exclusive Content Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch