Menu Premium
Loading...

Destiny Mars Gameplay Trailer

Karim Shehata 15/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision heeft eind dit jaar een heerlijke line-up klaarstaan om de gamer flink te gaan vermaken. Zo verschijnt Destiny al best snel, staat november voor nog altijd erg veel gamers in het teken van de nieuwe Call of Duty en kunnen ook de gamers die nog iets minder lentes achter hun hebben staan flink aan de slag met Skylanders: Trap Team. De eerstgenoemde game verschijnt zoals gezegd al best snel en om ons nog iets ongeduldiger te maken, komt Bungie deze avond met de Destiny Mars Gameplay Trailer.

De titel van de trailer verklapt het natuurlijk al, want in deze Destiny trailer worden we meegenomen naar de planeet Mars. Niet alleen zien we door middel van deze trailer heel goed wat Bungie heeft gemaakt van de interessante planeet, maar ook zien we keiharde actie en zelfs wat shots van gameplay voorbijkomen in deze trailer. De gehele trailer is opzichzelfstaand al zeer interessant te noemen, want Mars hebben we bijvoorbeeld in de Destiny Beta in juli niet kunnen verkennen. Wel konden we in die beta al een stuk van de Aarde verkennen en konden de ‘lucky bastards’ onder ons de Maan verkennen, mits zij op het juiste moment online waren om de Destiny Beta te spelen.

Destiny verschijnt op 9 september aanstaande voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One. Door middel van de Destiny Mars Gameplay Trailer kun je jezelf dus al flink lekker maken voor de release van de game in september.

Destiny Mars Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch