Menu Premium

Deep Silver onthult Dead Island 2 bij Sony

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de type games die we nog niet echt zijn tegengekomen deze avond, is een zombie-game. Daar komt nu verandering in, want Deep Silver onthult Dead Island 2 bij Sony tijdens de persconferentie. Dit doen ze aan de hand van een ijzersterke trailer waar de serie inmiddels wel een beetje bekend om is gaan staan.

In de trailer zien we een goedogende jongeman joggen over een Venice Beach-achtige setting. Oortjes in, lekker muziekje en gaan! Hij trekt zijn polsbandje nog even recht, maar lijkt daarmee een wond te verbergen. Hij begint te rennen en al snel wordt duidelijk wat er loos is in de wereld. De wereld is overspoeld door zombies, maar de jongeman trekt zich er niks van aan. Helikopters storten neer, vrouwen worden opgegeten en restauranteigenaars rennen met shotguns door de straten. Al snel blijkt wat er aan de hand is met de jogger en waarom hij ggen last heeft van de zombies. Hij is een van hen! Hij verandert langzaam in een zombie en wordt vervolgens samen met zijn vriendjes door een paar toffe surfer-dudes die nog even snel zijn schoenen meepikken.

De PlayStation 4 versie van de game bevat een exclusief level. Voor welke andere platformen de game uitkomt is nog niet bevestigd, maar wel is bevestigd dat de game verschijnt in de lente van 2015.

Deep Silver onthult Dead Island 2 bij Sony

Deep Silver onthult Dead Island 2 bij Sony

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch