Menu Premium
Loading...

Deception 4: Blood Ties verschijnt op 28 maart

Lisette Atsma 17/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn in Japan gemaakte games al maanden uit, voordat er in Europa ook maar een woord van gerept wordt. In het geval van de nieuwste Deception-game is dit gelukkig heel wat anders. Het langverwachte Deception 4: Blood Ties verschijnt op 28 maart in Europa, slechts een paar dagen na de release in Noord-Amerika en Japan.

Net als in de andere Deception-games kruip je in de huid van de slechterik. Het hoofdpersonage in deze game heet Laegrinna, wie ook bekend staat als de dochter van de duivel. Net zoals het eerste deel, Devil’s Deception uit 1996, zal deze game gefocust zijn op trap-based gevechten. In plaats van dat je recht op je vijanden, in deze game de good-guys dus, afrent en begint te slaan of te schieten, zal je gebruik maken van allerlei soorten vallen om ze daarmee te doden. Er zal weinig tot geen face-to-face combat in voorkomen. Ook is er een verschil tussen vallen om ze mee te vangen, en om ze mee te doden. Afhankelijk van het soort val dat gebruikt wordt, zul je punten ontvangen van één van drie dienaressen van de duivel. Met deze punten zullen nieuwe vallen gekocht kunnen worden. Een game gevuld met strategie dus.

Als je strategisch genoeg bent en eens wilt denken in plaats van er zomaar op losslaan, zal dit een hele mooie game zijn om te spelen. Het is wel bedoeld voor mensen van achttien jaar en ouder, waarschijnlijk door het doordacht moorden, maar ook zeker wegens de schaars gekleedde dames die zo kenmerkend zijn van veel Japanse games. Deception 4: Blood Ties verschijnt op 28 maart voor de Playstation 3 en de PS Vita.

Deception 4: Blood Ties verschijnt op 28 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch