Menu Premium

Deadly Premonition-ontwikkelaar biedt zijn excuus aan voor de PC-port

Gamekings Redactie 30/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren kwam de PC-versie van Deadly Premonition: The Director’s Cut uit, nadat deze al sinds april op de PlayStation 3 te spelen was. Dit zou een feestje moeten zijn voor iedereen die er al een tijdje op zat te wachten, maar nadat de spreekwoordelijke ballonnen waren opgeblazen kwamen fans erachter dat deze versie niet zo goed is als gehoopt. Hidetaka Suehiro, ook wel bekend als Swery65, had dit ook liever anders gezien en de Deadly Premonition-ontwikkelaar biedt zijn excuus aan voor de PC-port. Dit deed hij via een tweet gericht naar de fans.

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweet, die te lang is om in één keer op Twitter te verschijnen, werd verstuurd door Suehiro nadat er veel klachten binnenkwamen van fans die de PC-versie van Deadly Premonition: The Director’s Cut aangeschaft hadden. De game heeft namelijk een vaste resolutie van 720p, wat niet door middel van resolutie-instellingen te veranderen is. Eén van de redenen om de game op de PC te willen spelen, is natuurlijk dat deze versie er beter uit kan zien dan op de consoles. Omdat dit niet aan te passen is, zijn fans boos en krijgen ze het gevoel dat niet genoeg liefde en aandacht in de PC-port gestoken is.

In de tussentijd is een hacker onder de naam Durante aan de slag gegaan met een mod voor de game, die ervoor moet zorgen dat Deadly Premonition: The Director’s Cut in een hogere resolutie te spelen is. Uitgeverij Rising Star Games, verantwoordelijk voor het op de markt brengen van deze PC-port, liet aan hem weten dat ze zijn mod zeer steunen. Op het moment is zijn mod nog in de alpha-fase, waardoor het er niet voor zorgt dat de game heel veel stabieler loopt. Hulde voor de snelle fix, maar er is nog even meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat iedereen vlekkeloos van de game kan genieten.

Natuurlijk is het de taak van ontwikkelaar Toybox, verantwoordelijk voor de game, om ervoor te zorgen dat het probleem wordt opgelost en niet aan de community. Laten we hopen dat zij er snel voor zorgen dat PC-gamers in volle glorie met Deadly Premonition: The Director’s Cut aan de slag kunnen. Tenminste fijn dat er netjes een excuus voor aangeboden wordt!

Deadly Premonition-ontwikkelaar biedt zijn excuus aan voor de PC-port

Deadly Premonition-ontwikkelaar biedt zijn excuus aan voor de PC-port

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch