Menu Premium

The Dead Rising Collection is bevestigd voor Europa

Gamekings Redactie 23/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn er al veel voorbij gekomen – gamers die zeuren over het ontbreken van de Xbox One in Nederland, geheel terecht als je het mij vraagt. Toch komt het ook wel eens voor dat wij Europeanen juist eerder dan de rest van de wereld toegang krijgen tot bepaalde items, zo ook in maart, want The Dead Rising Collection is bevestigd voor Europa met een release op 7 maart, terwijl er nog met geen woord over een eventuele Amerikaanse-versie is gerept. Hah!

Mocht je dus nog geen Xbox One in huis hebben, maar toch helemaal weggeblazen zijn door de gameplay-beelden van Dead Rising 3, dan is The Dead Rising Collection misschien wat voor jou. In deze speciale editie zit Dead Rising en Dead Rising 2, maar ook de speciale versie van de tweede game Dead Rising 2: Off the Record. In deze revamp van DR: 2 speel je met Frank West, de held uit deeltje een en kun je naar hartenlust met je favoriete fotograaf zombies neer maaien en fotograferen in de vernieuwde missies en sandbox-modus. Hier bovenop krijg je nog de downloadable content Case Zero en Case West voor Dead Rising: 2. Genoeg gameplay om minstens een aantal ton aan zombieledematen af te hakken dus. Totdat we er zelf bij neervallen!

Mocht je de games toentertijd gemist hebben, of gewoon alvast in de zombie bashing-sferen willen geraken, dan is dit de uitgelezen kans. Net zoals de losse delen verschijnt de The Dead Rising Collection  7 maart exclusief voor de Xbox 360.

The Dead Rising Collection is bevestigd voor Europa

The Dead Rising Collection is bevestigd voor Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch