Menu Premium
Loading...

Dead Nation: Apocalypse Edition on PS4 Trailer

Lisette Atsma 27/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat een game klaar in de rij van remakes voor de PlayStation 4. Dead Nation werd uitgebracht voor de PlayStation 3 in 2010, en was het goedmakertje na de blackout van het PlayStation Network in 2011. De makers Housemarque, ook bekend van Resogun, hebben nu echter de remake van deze zombie-shooter game aangekondigd. De vernieuwde editie voor de next-gen console, welke Dead Nation: Apocalypse edition gaat heten, was gister al aangekondigd voor de PlayStation 4 en deze aankondiging gaat vandaag gepaard met de Dead Nation: Apocalypse Edition on PS4 trailer.

In de game speel je als een van de twee mogelijke hoofdpersonages: Jack McReady of Scarlett Blake. Zij gaan op een zoektocht naar Patient Zero van de zombie apocalypse om een geneesmiddel te maken. Dit kan in singleplayer-modus en coöperatief gespeeld worden. De kern van de game blijft nog altijd het neerknallen van zoveel mogelijk zombie’s in ieder level dat je doorloopt. Dit doe je met de hulp van een compleet arsenaal aan wapens welke nagenoeg allemaal aan te passen zijn. Wat wel nieuw is aan de PlayStation 4-editie van Dead Nation, zijn verbeterde graphics in full-HD, communicatie met mogelijke stream-kijkers en een bijkomende mobiele applicatie om dingen mee bij te houden.

Dead Nation zal overigens deel uitmaken van het PlayStation Plus-programma van maart. Hierdoor kan iedereen met een PlayStation 4 en een PS Plus-abonnement dus flink aan de slag met deze zombie-game vanaf 5 maart. De game maakt ook deel uit van de PlayStation Plus-programma’s in Amerika en Azië, waardoor iedere PlayStation 4-gebruiker in principe met deze game aan de slag kan vanaf de vijfde van maart.

Dead Nation: Apocalypse Edition on PS4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch