Menu Premium

De wereld van No Man’s Sky is oneindig

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

No Man’s Sky geeft de speler een wereld die zich opbouwt terwijl je er doorheen gaat. Het doel van de game is simpelweg op onderzoek gaan naar de wereld om je heen. Daar zul je wel even mee bezig zijn want de wereld van No Man’s Sky is oneindig.

De wereld die je moet ontdekken zal ongelooflijk veel flora en fauna bevatten. Je zult je ook onderwater bevinden om uit te zoeken wat er daar te vinden is. Maar de game beperkt zich niet tot één planeet. Je zal ook de ruimte in kunnen, waardoor je naar andere planeten kunt om nog meer te ontdekken. Het is op zijn minst ambitieus te noemen, vooral wanneer je weet dat de game door 4 man wordt gemaakt. Ze beschrijven zelf de game als een Sci-Fi game, gebaseerd op de boek-covers van schrijvers als Heinlein, Asimov en Clarke, allen grote Sci-Fi auteurs.

Wanneer je de game met anderen speelt, zal iedereen op een andere planeet beginnen. En niet elke planeet zal een walk in the park zijn. Het kan ook zo zijn dat je een planeet tegen komt met grote woestijnen met gevaarlijke beesten. Het zal dus niet alleen maar een zen-like ervaring zijn als bijvoorbeeld de game Flower, maar zal zeker ook gevaar bevatten. Tenminste, dat is wat de mooie woorden van de ontwikkelaar ons belooft. Totdat we met onze eigen ogen en handen de game hebben kunnen ervaren blijven we nog een klein beetje sceptisch, want ‘oneindig’ klinkt heel stoer, maar oneindige leegte is niet interessant.

De wereld van No Man's Sky is oneindig

De wereld van No Man’s Sky is oneindig

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch