Menu Premium
Loading...

De remake van Black Ops 2-map Raid ziet er gruwelijk uit in Black Ops 3

Karim Shehata 04/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 2 mag zich nog altijd één van de succesvolste games in de portfolio van Activision ooit noemen. De game had in de multiplayer een hoop maps, waarvan we er een aantal nu als klassiekers beschouwen. Een van die klassiekers komt terug in Call of Duty: Black Ops 3 middels de Descent DLC. De remake van Black Ops 2-map Raid ziet er gruwelijk uit in Black Ops 3!

Zoals je in de bovenstaande beelden kunt zien, heeft Raid – nu genaamd Empire – een flinke upgrade gekregen. De map heeft nu overigens ook een meer klassieke feel, door de witte muren en standbeelden die in de map staan. Empire heeft dus wel een andere stijl dan het originele Raid, terwijl de map er verder hetzelfde uitziet. Deze manier van het remaken van maps wordt overigens bij alle Call of Duty-games toegepast.

Check hierboven dus even hoe Raid er uit komt te zien op de PC, PlayStation 4 en Xbox One in de vorm van Empire. Overigens bevat de Descent DLC nog drie andere maps, genaamd Berserk, Cryogen en Rumble. Ook kun je op 12 juli, wanneer het derde Black Ops 3 DLC-pakket tijdelijk exclusief op de PlayStation 4 verschijnt, een nieuwe Zombie-ervaring bevatten, genaamd Gorod Krovi. Ga jij deze DLC checken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch