Menu Premium

De hoofdpersoon van GTA 5 is een East Coast gangster

Gamekings Redactie 08/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Langzaam, maar zeker druppelen er verse feitjes binnen over Grand Theft Auto 5. Sinds de aankondiging van de game zijn er een hoop dingen over GTA 5 opgehelderd, maar wat het ‘vraal’ betreft is nog het één en ander onduidelijk. Nu weten we eindelijk wie we straks onder onze duimen hebben. De hoofdpersoon van GTA 5 is een East Coast gangster, zo blijkt uit een artikel van ShortList.

Wie, o wie is dus de volgende criminele ster van de franchise? De beste man draagt de naam Albert De Silva, zoals een aantal voorgaande geruchten deden vermoeden. Albert is vadertje lief en ex-delinquent. Hij verhuist naar Los Santos om afstand te doen van zijn criminele praktijken en een nieuw leven op te bouwen. Maar omdat we traditiegetrouw in GTA een stad naar de filistijnen helpen, loopt dat uiteraard niet zo gesmeerd. Het lukt deze zware jongen namelijk niet zijn oude gewoontes af te leren en hij belandt wederom in het criminele circuit.

Daarnaast is er op ShortList een stukje artwork van GTA 5 opgedoken, die een man op een waterscooter toont. Ook lijkt hij verdacht veel op een gozer uit de trailer van GTA 5, die door velen blijkbaar verkeerd werd herkend als Tommy Vercetti. Dat zou zomaar De Silva kunnen zijn. Of we de heer Vercetti terugzien in Rockstar’s volgende zandbakgame is echter niet zeker.

Een personage die wel een comeback maakt in de komende Grand Theft Auto is Mark ‘B Dup’ Wayne. Rapper The Game, die zijn stem verleent aan ‘B Dup’, heeft namelijk laten weten dat zijn karakter een rol speelt in deel vijf. Het personage kennen we natuurlijk uit GTA San Andreas; een ex-lid van de Grove Street Families die zijn brood verdiende met het dealen van drugs in Los Santos.

En zo is er nog een prangende vraag over GTA 5, de game die iedereen op z’n verlanglijstje heeft staan, beantwoord. Wel is het nog even wachten op een bevestigend woord van Rockstar.

 

Update!

GameInformer heeft eindelijk de eerste officiele info over GTA 5 naar buiten gebracht. Wat blijkt, het is helemaal geen Albert De Silva! Er zijn ook niet één, maar drie hoofdpersonen en geen van allen heet Albert. Het verhaal hierboven blijkt dus allemaal door ShortList uit de lucht te zijn gegrepen. Later hoor je er meer over van ons!

De hoofdpersoon van GTA 5 is een East Coast Gangster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch