Menu Premium

Dark Souls 3 is het keerpunt in de franchise volgens Miyazaki

Karim Shehata 10/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games als Dark Souls en Bloodborne hebben hun weg inmiddels gevonden naar een deel van het grote publiek. Beter gezegd, de Japanse ontwikkelaar From Software heeft zijn weg gevonden naar het grote publiek. Het is daarom ook niet onlogisch te noemen dat Dark Souls 3 begin volgend jaar al zal gaan verschijnen. Echter lijkt het er wel op dat er wat dingen anders gaan zijn in dit deel, want volgens Hidetaka Miyazaki – de geestelijk vader van de Dark Souls-franchise – is Dark Souls 3 het keerpunt in de franchise.

Wat dit te betekenen heeft, is op het moment nog onduidelijk. Het lijkt er op dat Dark Souls 3 het dus net ietsjes anders aan gaat pakken, wat ook valt op te maken uit andere uitspraken van Miyazaki: “Dark Souls maken is het werk van mijn leven. Alles wat ik heb bedacht voor Dark Souls 3 is gebaseerd op mijn persoonlijke voorkeuren.”

Als de bedenker en maker van deze geliefde franchise nieuwe ideeën heeft, moet dat een goed ding zijn… toch? Laat weten in de comments wat je van deze uitspraken vindt en welke vernieuwingen jij graag zou willen zien in Dark Souls 3!

Bron: Gamespot – via VG24/7

Dark Souls 3 is het keerpunt in de franchise volgens Miyazaki

Dark Souls 3 is het keerpunt in de franchise volgens Miyazaki

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch