Menu Premium

Curve Studios gaat deze maand vier PlayStation 4-games aankondigen

Karim Shehata 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is nog altijd mateloos populair. De laatst bekende verkoopcijfers van de next-gen console van Sony zijn duizelingwekkend te noemen, want met 4,2 miljoen verkochte exemplaren is het duidelijk dat het Japanse bedrijf iets goed doet bij de gamer. Toch is er ook kritiek op de PlayStation 4, want volgens veel gamers is er een zeer groot gebrek aan goede games op de next-gen console. Misschien dat daar binnenkort verandering in gaat komen, want Stealth Inc-ontwikkelaar Curve Studios gaat deze maand vier PlayStation 4-games aankondigen.

Dit meldt de ontwikkelaar en uitgever van verschillende indie-games op haar eigen blog. “Het is een zeer spannende tijd bij Curve Studios, want we gaan in vier weken tijd vier PlayStation 4-titels aankondigen”, aldus een stukje uit de blogpost op de officiële website van Curve Studios. “Eindelijk kunnen we gaan praten over de geweldige ontwikkelaars en games die naar de PlayStation 4 gaan komen”. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de vier games gaan verschijnen op de next-gen console van Sony, maar op het moment zijn de games dan ook nog niet officieel aangekondigd. De studio en uitgever geeft zoals gezegd aan dat we deze maand dus meer gaan horen van de vier tot nog toe onbekende titels.

Wel had Curve Studios ook nog wat duidelijker nieuws voor ons in petto, want de indie-klapper Stealth Inc komt naar de PlayStation 4. De indie-uitgever geeft daarbij aan dat dit de enige port is die naar de PlayStation 4 gaat komen. Alle andere games die naar de PlayStation 4 gaan komen vanuit Curve Studios zullen games zijn die “nog nooit eerder op een PlayStation-platform zijn uitgekomen”. Stealth Inc zal overigens komen in een speciale Ultimate Edition, waardoor alle eerder verschenen DLC-pakketten voor de game meteen speelbaar zijn vanaf dag één. Het gaat hier om de pakketten The Lost Clones en A Clone in the Dark. Als klap op de vuurpijl kan je door levelen tot level 120 in de PlayStation 4-versie én zal de game nieuwe Trophies en leaderboard-functies gaan krijgen op de eerdergenoemde console.

Curve Studios geeft afsluitend nog aan dat ze erg blij zijn met de verschijning van de next-gen consoles, maar zegt daarbij ook dat zij “de geweldige” PS Vita volledig gaan ondersteunen in 2014. Voorlopig ben ik echter een stuk benieuwder naar de PlayStation 4-games die eraan zitten te komen van Curve Studios, want de next-gen console van Sony kan wat mij betreft wel wat nieuwe games gebruiken op het moment. Zoals gezegd is het voorlopig echter nog onbekend wanneer deze tot nog toe onbekende games gaan verschijnen.

Curve Studios gaat deze maand vier PlayStation 4-games aankondigen

Curve Studios gaat deze maand vier PlayStation 4-games aankondigen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch