Menu Premium

Crystal Dynamics: kans op terugkeer Legacy of Kain is fifty-fifty

Rik Koning 06/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Senior designer Michael Brinker van Crystal Dynamics heeft gezegd dat er een fifty-fifty kans is dat de studio, bekend van de Tomb Raider-serie, een nieuwe Legacy of Kain game zal gaan maken. Volgens Brinker zijn er nog steeds mensen bij de studio die erg graag een aan deze franchise willen werken.

Legacy of Kain is een action-adventure serie die voor het eerst verscheen in 1996 met de titel Blood Omen: Legacy of Kain op de PlayStation. Crystal Dynamics nam de rechten van de franchise over in 1999 en maakte uiteindelijk nog een viertal games voor de PC en consoles. Na een lange stilte kwam eerder dit jaar het meest recente deel uit de franchise genaamd Nosgoth uit; een online spin-off van de eerdere games.

Eerder dit jaar kwamen geruchten naar buiten dat Crystal Dynamics recentelijk al aan een Legacy of Kain-game gewerkt heeft voor de last-gen consoles. Deze titel zou gecanceld zijn nadat er al aardig wat tijd in de game gestoken zou zijn. Ondanks dat er nog niks officiëels bekend is gemaakt, zou er voor de huidige generatie consoles dus zomaar eens een volwaardige Legacy of Kain game in de schappen kunnen verschijnen!

De eerstvolgende game van ontwikkelaar Crystal Dynamics is Rise of the Tomb Raider, welke op 13 november verschijnt voor Xbox One en Xbox 360.

Bron: VideoGamer

Crystal Dynamics: kans op terugkeer Legacy of Kain is fifty-fifty

Crystal Dynamics: kans op terugkeer Legacy of Kain is fifty-fifty

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch