Menu Premium

Criterion is bezig met een gigantisch nieuw project

Lisette Atsma 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Britse Criterion Games is bekend geworden met hun racegames als Need for Speed en Burnout. Het was dan ook tot het grote verdriet van fans dat een jaar geleden de creatief directeur van de studio aankondigde dat het Britse bedrijf weg wilde gaan van de pure racegames. Er werd toen nog niet nader uitgelegd wat ze dan wel wilden gaan doen, of wat voor project ze mee bezig waren. Liefhebbers hoeven echter niet lang te treuren, want Criterion is bezig met een gigantisch nieuw project. Beelden van dit project werden net getoond op de E3.

Het mag dan geen racing game worden, de game heeft zeker alle ingrediënten waar een adrenalinejunkie blij van zou worden. Helikopters, parachutes, buggy’s, sneeuwscooters, windsuits, ATV’s en eigenlijk alles waarin je jezelf kunt vervoeren. De content die we van de game hebben gezien, betreft een enorme open wereld. In deze wereld heb je toegang tot een enorme hoeveelheid vervoersmiddelen welke gebruikt kunnen worden en waar je plezier mee kan hebben.

Naast deze informatie is niet heel veel verteld. Geen gamegenre, geen titel en geen datum van release. Het enige dat we weten is wat ons getoond werd, en we weten dat het geen pure racegame zal worden.

Criterion is bezig met een gigantisch nieuw project

Criterion is bezig met een gigantisch nieuw project

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch