Menu Premium

Crash Drive 2 is vanaf nu beschikbaar op Android en iOS

Gamekings Redactie 25/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand zijn we langs geweest bij M2H en toen werd er al uitgebreid gesproken over de projecten waar ze bij de ontwikkelaar mee bezig zijn. We wisten dus al even wat we konden verwachten, maar hun destijds aankomende game is eindelijk af. Crash Drive 2 is vanaf nu beschikbaar op Android en iOS en krijgt binnen niet al te lange tijd ook een PC- en Mac OS X-release.

We hebben het vaak over trots van eigen bodem, wanneer we het hebben over games als Killzone Shadow Fall. Dat is natuurlijk een game die op de grote next-gen console van Sony verschijnt, maar we hebben ook kleinere studio’s die mobiele games uitbrengen met aardig succes. M2H is zo’n studio die vanuit ons eigen land aan populariteit aan het winnen is, met onder andere Crash Drive. Het eerste deel werd op de mobiele apparaten meer dan vijf miljoen keer gedownload en vaker dan vijfentwintig miljoen keer gespeeld via de internetbrowsers. Best een prestatie, als je het mij vraagt.

Het succes van het eerste deel was dan ook reden om met een vervolg te komen, die uiteraard als Crash Drive 2 door het leven gaat. In Crash Drive 2 heeft de speler de beschikking tot dertig voertuigen, waaronder een monstertruck, tank, muscle car en raceauto. Hiermee kunnen multiplayer-wedstrijden geracet worden in verschillende modi. Dit zijn er zes: Coin Collect, King of the Crowns, Race, Tag, Stunt en Find the Ring. Hiermee kunnen om en nabij dertig levels vrijgespeeld worden.

Lang wachten hoeven we niet, want Crash Drive 2 is vanaf nu beschikbaar op Android, iOS en Web. Wanneer de PC- en Mac OS X-versies komen is nog niet duidelijk, maar zoals eerder vermeldt duurt dat ook niet lang meer.

Crash Drive 2 is vanaf nu beschikbaar op Android en iOS

Crash Drive 2 is vanaf nu beschikbaar op Android en iOS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch