Menu Premium
Loading...

CounterSpy for PS4 Trailer

Karim Shehata 13/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels wordt er praktisch iedere dag een indie-game onthuld die naar de PlayStation 3, PlayStation Vita en/of PlayStation 4 komt. Hierdoor verschijnen er binnenkort dus veel indie-titels voor de PlayStation-platformen, terwijl er al aardig wat games beschikbaar zijn. Vandaag is het opnieuw raak voor Sony, want nadat al een tijdje bekend was dat CounterSpy naar de PlayStation 3 en PS Vita zou komen, is er door middel van de CounterSpy for PS4 Trailer bevestigd dat de game ook naar de PlayStation 4 komt.

De game is al een aardig tijdje in ontwikkeling bij Dynamighty en nu neemt de studio dus nog meer hooi op haar vork door deze game ook voor de PlayStation 4 te ontwikkelen. De stealth-titel stond al op de planning voor de PlayStation 3, PS Vita, Android en iOS. Het besluit om de game nu ook naar de PlayStation 4 te brengen, komt voort uit het feit dat hier erg veel vraag naar was. De game werd volgens de ontwikkelaar zelfs al op verschillende websites gezien als een PlayStation 4-titel, zonder dat hier eigenlijk enige aanleiding toe was.

Nu is daar wel aanleiding toe, want de side-scrolling stealh-titel komt dit jaar naar de next-gen console van Sony. De CounterSpy for PS4 Trailer, die een naar mijn mening een erg Pink Panther-achtige vibe kent, geeft in ieder geval een goed idee van de game. Het personage waarmee je zelf in een alternatieve versie van de Koude Oorlog speelt, ziet er misschien wat simplistisch uit, maar de game is toch veelbelovend. Niet alleen vanwege het feit dat de game nu dus op de PlayStation 4 verschijnt, maar misschien nog meer vanwege het feit dat ontwikkelaar Dynamighty voornamelijk bestaat uit ex- medewerkers van Pixar en LucasArts. Daarnaast helpt de SCE Foster City Studio mee aan de ontwikkeling van de game, welke in het verleden ook heeft geholpen met onder meer de van ontwikkeling van de Uncharted- en InFamous-games.

CounterSpy for PS4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch